Co znaczy Wyposażenie Gastronomii
Słownik: Nowoczesne wyposażenie gastronomii - Piece konwekcyjno-parowe
Definicja:
Jednym z najważniejszych obiektów wyposażenie nowoczesnej gastronomii są piece konwekcyjno parowe. Pomagają one w przygotowaniu dużej ilości posiłków, przy jednoczesnym niskim nakładzie czasu i wydateków.
Piece zaopatrzone w zasilanie są gazowe albo elektryczne w zależności od potrzeb. Dysponują nowoczesnymi poziomami sterowania gastronomii, różnymi cyklami mycia komór. zaopatrzone są w bezpieczny mechanizm otwierania drzwi. Mają wielkie możliwości jak cykle: parowania w niskich temperaturach, regeneracji potraw, gastronomii gotowania w 100C, cykl mieszany 250C, gorącego powietrza 300C. Umieją oszczędnie pracować przy niskich obrotach wentylatora.
wyposażenie gastronomii: przykładowy piece konwekcyjno-parowe:
Piec konwekcyjno-parowy 10 półkowy 1/1GN z poziomem sterowania Active PlusL6 jest popularny w wersji elektrycznej i gazowej. Niżej zdjęcie pieca i parametry techniczne dla dwóch wersji zasilania.
Piece zaopatrzone w zasilanie są gazowe albo elektryczne w zależności od potrzeb. Dysponują nowoczesnymi poziomami sterowania gastronomii, różnymi cyklami mycia komór. zaopatrzone są w bezpieczny mechanizm otwierania drzwi. Mają wielkie możliwości jak cykle: parowania w niskich temperaturach, regeneracji potraw, gastronomii gotowania w 100C, cykl mieszany 250C, gorącego powietrza 300C. Umieją oszczędnie pracować przy niskich obrotach wentylatora.
wyposażenie gastronomii: przykładowy piece konwekcyjno-parowe:
Piec konwekcyjno-parowy 10 półkowy 1/1GN z poziomem sterowania Active PlusL6 jest popularny w wersji elektrycznej i gazowej. Niżej zdjęcie pieca i parametry techniczne dla dwóch wersji zasilania.